zonwering -specialist.nl screens -specialist.nl horren -shop.com

> 38 shops

buiten zonwering specialist

Knikarmscherm

Een knikarmscherm is een scherm dat de zon tegenhoudt zodat u een schaduwplek creŽert. Een knikarmscherm met volledig gesloten cassette zorgt ervoor dat het ook in het regenachtige Nederland volledig beschermd is tegen weersinvloeden. Een knikarmscherm is binnen de kortste keren in- en uitgedraaid. Knikarmschemen zijn zowel handbediend en electrisch bediend verkrijgbaar

Een knikarmscherm is buitengewoon geschikt om aan een brede gevel te monteren. Omdat een knikarmscherm volledig rust op zijn eigen armen, kunt u onder de volledige breedte van het scherm vrij doorlopen


Elektrisch of handbediend


Bij een handbediend knikarmscherm bevindt de handle zich altijd aan de buitenkant van het systeem. Als u daar door de terrasindeling slecht bij kan kunt u kiezen voor een elektrische bediening. Eenvoudige elektrische bediening werkt met een vaste schakelaar. Wij bieden echter ook een systemen aan die met een afstandsbediening werken. U kunt moderne motoren zelfs bedienen met uw smartphone! Met deze systemen kunt u naast uw terrasscherm ook uw binnenzonwering en bijvoorbeeld uw verlichting aan- of uitschakelen. Onze specialisten vertellen u hier graag meer over.zon- windautomaat

Met een zon-windautomaat kunt u onbezorgd van huis. De automaat regelt zelf wanneer het knikarmscherm in- of uit moet gaan. Gaat het onverwacht hard waaien, geen paniek. Uw automaat zorgt ervoor dat het scherm keurig indraait.


Keuze in dessins en doeken
Wij bieden een ruime keuze uit de trendy doeken. Hierdoor vindt u altijd een terraszonwering naar uw smaak bij uw woning. 

Gekleurde cassettes
Niet iedere buitengevel heeft dezelfde kleur. Waarom zou u de cassette van uw buitenzonwering dan niet aanpassen aan uw gevel? Wij bieden een ruime keuze gekleurde cassettes in diverse RAL kleuren. Voor iedere smaak een oplossing!
Naast de kleurkeuze kunt u ook kiezen uit hamerskag- of fijn motief.


Opties


Verleng uw zomeravonden door te kiezen voor sfeervolle verlichting en behaaglijke verwarming. Lekker lang genieten


Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping haalt u uw tuin naar binnen. U profiteert langer van uw tuin met het comfort van binnen. Vier seizoenen lang geniet u van het buitenleven in een aangenaam klimaat.


Terrasoverkappingen zijn gemaakt van aluminium dragers en gelaagd glas. U kunt nog langer genieten als u de voor- en zijkanten volledig met glas dichtmaakt. Wel het gevoel van buiten met het comfort van binnen.


Opties:


Een terrasoverkapping maakt u complete met sfeervolle (LED) verlichting en met een heater.


Screens

De letterlijke vertaling van screen is scherm. En dat is ook precies wat een screen is. Een extra scherm voor het raam. Een screen is toepasbaar in tal van situaties. Dit product beschermt uw interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen. De screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen.
Een screen is de oplossing voor zonwering en privacy. Zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen! Een screen is compact en kan daardoor eenvoudig gemonteerd worden.


Basis
De basisuitvoering heeft een strakke en compacte vormgeving waarbij u de keuze heeft uit een rechte of afgeschuinde voorkap. Een ruime keuze uit diverse bedieningssystemen.


Verduistering
Dit is een windbestendig en lichtwerend ritsscreen door ontbreken van kier tussen doek en zijgeleiding. Kan tevens functioneren als hor en als compleet verduisterende zonwering


Elektrisch of handbediend

Een handbediende screen bedient u met een koord of riem. Tegen een kleine meerprijs kunt u kiezen voor een elektrische bediening. Eenvoudige elektrische bediening werkt met een vaste schakelaar. Wij bieden echter ook een systemen aan die met een afstandsbediening werken. U kunt moderne motoren zelfs bedienen met uw smart phone! Met deze systemen kunt u naast uw screens ook uw binnenzonwering en bijvoorbeeld uw verlichting aan- of uitschakelen. Onze specialisten vertellen u hier graag meer over.


Zon- windautomaat

Met een zon-windautomaat kunt u onbezorgd van huis. De automaat regelt zelf wanneer het screen in- of uit moet gaan.

Kleurkeuze
Zowel cassettes als doeken zijn in een ruime collectie kleuren leverbaar.


Rolluiken

Een rolluik is een ideale oplossing voor inbraakwering. Ook uw privacy is met een rolluik verzekerd. De goede geluidsisolerende eigenschappen en de warmte- en koudewering van dit product zorgen hiervoor.
Een rolluik biedt optimaal gebruiks- en bedieningsgemak.
Een rolluik is inbraakwerend en isolerend, zorgt voor uitstekende zonwering en zorgt voor prima geluidsisolatie. Woont u aan een drukke weg en heeft u daardoor slaapproblemen? Een rolluik is dan een goede oplossing.


Kwaliteit
Er zijn meerdere kwaliteiten rolluiken. Wenst u een rolluik voor privacy of geluidsisolatie of wilt u een extra sterk gepatenteerd rolluik dat inbrekers tegenhoudt. Alles is mogelijk

Kleuren
Onze rolluiken zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Omdat kleuren op een beeldscherm anders overkomen dan in werkelijkheid raden wij u aan in ťťn van onze vestigingen de juiste kleur te kiezen.


Elektrisch of handbediend
Een handbediend rolluik bedient u met een “riem”. Tegenwoordig worden de meeste rolluiken geleverd met elektrische bediening. Eenvoudige elektrische bediening werkt met een vaste schakelaar. Wij bieden echter ook een systemen aan die met een afstandsbediening werken. U kunt moderne motoren zelfs bedienen met uw smartphone! Met deze systemen kunt u naast uw rolluik ook uw binnenzonwering en bijvoorbeeld uw verlichting aan- of uitschakelen. Onze specialisten vertellen u hier graag met bellen.


Zon-windautomaat
Met een zon-windautomaat kunt u onbezorgd van huis. De automaat regelt zelf wanneer het roluik in- of uit moet gaan. Gaat de zon schijnen en wilt u in uw huis een schaduwplek, automaat zorgt ervoor dat het scherm keurig uitrolt.


Markiezen

Een markies is de meest klassieke nostalgische methode van zonwering. Markiezen zijn leverbaar in onderhoudsvriendelijk hout en aluminium,
Een markies heeft een klassieke romantische uitstraling, is leverbaar in zeer veel kleuren en dessins en beschermt tegen warmte en UV straling.


Hout of aluminium
De keuze is aan u. Hout heeft een klassiekere uitstraling en is daardoor meer geschikt voor jaren-dertig woningen. Aluminium markiezen hebben dezelfde uitstraling, maar zijn iets moderner uitgevoerd. Zowel aluminium als hout hebben een lange levensduur.

Kleuren en materialen
Wij bieden een ruime keuze doeken. Onze collectie bestaat uit naadloos geconfectioneerde doeken en in banen geconfectioneerde doeken. Voor iedere woning hebben wij een passend dessin!


Buiten jaloezien

Een buitenjaloezie is een zeer efficiënte en flexibele vorm van zonwering en lichtbeheersing. De warmteoverdracht naar binnen is bij dit product minimal. Door de lamellen wordt lichtinval en spreiding perfect geregeld. Er ontstaat een sfeervolle ruimte.
Buitenjaloezieën geven uw gevel een strak en afgewerkt uiterlijk.
Formaten
Buiten jaloezieën zijn verkrijgbaar in 50mm, 60mm, 80mm en 88mm lamellen. Deze lamellen zijn in 20 kleuren leverbaar. De geleiders, onderlat en afstandhouders zijn in bijna alle RAL kleuren leverbaar.


Elektrisch of handbediend
Een handbediende buiten jaloezie bedient u met een “riem”. Tegenwoordig worden de meeste buiten jaloezieŽn geleverd met elektrische bediening. Eenvoudige elektrische bediening werkt met een vaste schakelaar. Wij bieden echter ook een systemen aan die met een afstandsbediening werken. U kunt moderne motoren zelfs bedienen met uw smart phone! Met deze systemen kunt u naast uw buiten jaloezie ook uw binnenzonwering en bijvoorbeeld uw verlichting aan- of uitschakelen. Onze specialisten vertellen u hier graag met bellen.


 
 
altijd dichtbij! 23 winkels